Haemme järjestelmäasiantuntijaa

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen järjestelmäasiantuntijaa eläkekäsittelyjärjestelmän kehitys- ja ylläpitotöihin. Tehtäviin kuuluu Poraston lakisääteisten eläkkeiden ja lisäeläkkeiden käsittely- ja laskentajärjestelmän kehittäminen. Tehtäviin voi kuulua myös muiden järjestelmien kehitystyötä. Henkilön tehtävänä on suunnitella, määritellä ja testata eläkehakemusten ja arviolaskelmien käsittelyyn tarkoitettua käsittelyjärjestelmää sekä hoitaa käyttäjätukea yhdessä muiden järjestelmäkehittäjien kanssa.

Järjestelmäkehitys tapahtuu tiiviissä yhteistyössä asiantuntijoidemme, asiakkaidemme ja ulkoisten konsulttien kanssa. Työhön kuuluu myös osallistumista kaikkien eläkelaitosten yhteisten järjestelmien määrittelyyn, suunnitteluun, testaamiseen ja työeläkealan yhteistyöryhmissä työskentelyyn.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa, vähintään opisto- tai ammattikorkeakoulutasoista koulutusta. Työkokemus vakuutusalan tietojärjestelmien kehitys- ja projektityöstä sekä työeläkealan tuntemus ovat eduksi. Numerotarkkuus, suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito, vuorovaikutustaidot, itsenäinen työskentelyote ja positiivinen asenne auttavat tehtävän hoidossa.

 

Lisätietoja antavat:

johtaja Henri Ala-Honkola, puh. 040 541 8448 ja tietohallintojohtaja Petri Suhonen puh. 040 753 5740.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 23.2.2020 Henri Ala-Honkolalle sähköpostitse henri.ala-honkola [at] porasto.fi 

Porasto on Suomen johtava eläkekassojen ja eläkesäätiöiden palveluyhtiö

Porasto Oy
Arabiankatu 12, 6. krs, 00560 Helsinki
Puhelin: (09) 752 771

» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä