Haemme vastaavaa asiantuntijaa

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen vastaavaa asiantuntijaa eläkekäsittely- ja eläkkeiden maksupalveluihin. 

Vastaavana asiantuntijana voisit toimia eläkekäsittelystä ja eläkkeiden maksamisesta vastaavien tiimien tiiminvetäjänä. Tehtäviisi kuuluvat myös eläkekäsittelyn ja eläkkeiden maksamisen vaativat asiantuntijatehtävät sekä järjestelmäkehitystyöhön osallistuminen. Huolehdit käsittelyprosessien yhdenmukaisuudesta sekä muutostarpeiden jalkauttamisesta käytäntöön. Osallistut tarvittaessa työeläkealan yhteisiin työryhmiin.

Tehtäviisi kuuluvat sekä lakisääteisen työeläketurvan että vapaamuotoisen lisäeläketurvan mukaisten eläkkeiden käsittely. Tehtäviisi voi kuulua myös juridisia asiantuntijatehtäviä tai esimiestehtäviä. Työnkuva täsmentyy valittavan henkilön koulutuksen ja aikaisemman kokemuksen perusteella.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään ammattikorkeakoulutasoinen koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä työeläkealalta tai muun sosiaalivakuutuksen piiristä. Positiivinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja itsenäinen työote auttavat menestymään tehtävässä.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Päivi Johansson, johtaja, eläkkeet ja lakiasiat, puh. 050 421 1236 ja varatoimitusjohtaja Asko Kinnunen puh. 050 500 2431.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 23.2.2020 sähköpostitse Päivi Johanssonille osoitteeseen paivi.johansson [at] porasto.fi (p)aivi.johansson [at] porasto.fi

Porasto on Suomen johtava eläkekassojen ja eläkesäätiöiden palveluyhtiö

Porasto Oy
Arabiankatu 12, 6. krs, 00560 Helsinki
Puhelin: (09) 752 771

» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä