Eläkekassan ja eläkesäätiön perustaminen

Eläkekassa ja eläkesäätiö ovat työnantajalle erinomainen vaihtoehto huolehtia työntekijöittensä eläketurvasta. Oman eläkekassan tai eläkesäätiön perustajana voi toimia yksi työnantaja tai konserni taikka samalla alalla toimivat työnantajat yhdessä.

Selvitämme mielellämme kanssanne, onko eläkekassa tai eläkesäätiö sopiva eläkelaitosmuoto yrityksellenne. Aluksi selvitämme taloudelliset lähtökohdat eli toimintapiirin laajuus ja eläketurvan taso sekä eläkevastuun ja kannatusmaksujen arvioitu määrä sekä toimintapääoman vaatimukset.

Asiantuntijamme auttavat kaikissa oman eläkelaitoksen perustamiseen liittyvissä asioissa kuten tarvittavien asiakirjojen laatimisessa ja viranomaislupien saamisessa. Voimme myös avustaa työnantajaa eläkevakuutusyhtiöstä siirtyvän vakuutuskannan neuvotteluissa ja hakemuksissa.

Työnantaja saa parhaan hyödyn omasta eläkelaitoksesta, jos eläkekassan tai eläkesäätiön toiminta on pitkäjänteistä, suunnitelmallista ja vakaata. Myös työntekijöiden kannalta työnantajan oma eläkelaitos on hyvä vaihtoehto.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja:

Palvelulomake

Voit myös olla yhteydessä meihin tällä lomakkeella. Täytä alle yhteystietosi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. Huom! Älä lähetä tällä lomakkeella henkilökohtaista eläkeasiaasi koskevaa viestiä.

  • Pyydämme vahvistusta, jotta voimme estää roskapostit.