Juridiset palvelut

Lakimiehillämme on laaja osaaminen lakisääteiseen ja lisäeläketurvaan liittyvästä lainsäädännöstä ja sen soveltamisesta. Lakimiehemme seuraavat eläke- ja muun lainsäädännön sekä viranomaisohjeistuksen muutoksia ja tiedottavat asiakkaitamme niiden toimintaan vaikuttavista muutoksista.

Lakimiehemme neuvovat muun muassa vakuuttamiseen ja eläketurvan järjestämiseen, eläkelaitoksen hallintoon, eläkepäätöksiin ja eläkkeiden maksamiseen liittyvissä asioissa. Tarjoamme asiakkaillemme myös tietosuoja-asioihin liittyvää neuvontaa ja tietosuojavaatimusten käytännön toteuttamiseen liittyviä palveluita.

Eläkekassojen ja eläkesäätiöiden säännöt ja niiden tulkinta ovat myös lakimiehiemme vahvaa osaamisaluetta. Hoidamme kaikki sääntöjen laatimiseen ja niiden muuttamiseen liittyvät työt. Myös vaativat selvitykset ja lausunnot kuuluvat palveluumme.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja:

Palvelulomake

Voit myös olla yhteydessä meihin tällä lomakkeella. Täytä alle yhteystietosi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. Huom! Älä lähetä tällä lomakkeella henkilökohtaista eläkeasiaasi koskevaa viestiä.