Kansainväliset eläkevastuulaskelmat

Erityisesti pörssiyhtiöt laativat tilinpäätöksensä kansainvälisen kirjanpitostandardin (IFRS tai US GAAP) mukaisesti. Osana tilinpäätöstään yritys raportoi henkilöstölleen antamista työsuhteen päättymisen jälkeisistä eläkelupauksista ja palvelusvuosipalkkiojärjestelyistä aiheutuvat velvoitteet.

Porastolla on jo usean vuosikymmenen kokemus kansainvälisten kirjanpitostandardien mukaisista, eläke-etuuksiin ja palvelusvuosipalkkioihin liittyvistä, laskelmista. Laadimme ammattitaidolla standardien mukaisen aktuaariraportin, josta yritys saa tarvittavat kirjaukset tilinpäätökseensä.

Palvelu kattaa raportoinnin ja laskennan lisäksi myös laskennassa käytettävien – tilinpäätöshetken mukaisten – parametrien määrittelyn avustamisen sekä lopullisten raporttien läpikäynnin asiakkaan ja tilintarkastusyhteisön kanssa.

Lisäksi järjestämme tarvittaessa asiakaskohtaisia koulutustilaisuuksia, joissa pureudutaan standardeihin liittyviin asiakasta askarruttaviin asioihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja:

Palvelulomake

Voit myös olla yhteydessä meihin tällä lomakkeella. Täytä alle yhteystietosi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. Huom! Älä lähetä tällä lomakkeella henkilökohtaista eläkeasiaasi koskevaa viestiä.

  • Pyydämme vahvistusta, jotta voimme estää roskapostit.