Vakuutusmatemaattiset palvelut

Poraston vakuutusmatemaattiset palvelut kattavat kaikki eläkelaitoksen ja työnantajan tarvitsemat laskelmat sekä raportit.

Teemme laskelmat tiiviissä yhteistyössä eläkelaitoksen ja sen muiden yhteistyökumppanien, kuten varainhoitajien, kanssa. Poraston matemaatikoiden, kirjanpitäjien ja muiden laskelmien tekoon osallistuvien henkilöiden vankka kokemus takaavat sen, että mahdolliset vastaan tulevat ongelmat saadaan selvitettyä nopeasti ja laskelmat valmistuvat aina ajallaan.

Eläkelaitoksen normaaliin vuosirytmiin kuuluvat

  • tilinpäätöstä ja budjetointia varten tehtävät vastuulaskelmat
  • sijoitustoiminnan suunnittelun tueksi tehtävät pitkän aikavälin ennusteet
  • vakuutustekninen tutkimus
  • TyEL -eläkelaitoksille kvartaaleittain tehtävä vakavaraisuusraportointi.

Raportoimme eläkelaitoksen puolesta viranomaisille kaikki näiden edellyttämät vastuu- ja vakavaraisuustiedot.

Olemme tottuneet siihen, että erilaisissa muutostilanteissa tarvitaan kulloiseenkin tarpeeseen räätälöityjä laskelmia. Tarve voi aiheutua muutoksesta lainsäädännössä, viranomaisraportoinnissa tai eläkelaitoksen tai sen taustalla olevan työnantajan liiketoiminnassa. Erityisesti liiketoiminnan muutoksista johtuvat tarpeet ovat usein erittäin kiireellisiä. Olemmekin rakentaneet itse laskentaohjelmistomme helposti muokattaviksi ja pystymme tarvittaessa tekemään monimutkaisetkin laskelmat nopeasti ja luotettavasti.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös pörssilistatun työnantajan tarvitsemat IFRS- ja USGAAP -standardin mukaiset eläkevastuulaskelmat sekä työnantajan vapaamuotoisen eläkelupauksen kattamisvelvoitelaskelmat.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja:

Kalervo Koistinen
(09) 7527 7264
kalervo.koistinen [ät] porasto.fi
Lauri Ojala
(09) 7527 7223
lauri.ojala [ät] porasto.fi

Palvelulomake

Voit myös olla yhteydessä meihin tällä lomakkeella. Täytä alle yhteystietosi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. Huom! Älä lähetä tällä lomakkeella henkilökohtaista eläkeasiaasi koskevaa viestiä, vaan ota suoraan yhteyttä Porastoon puh. 09 752 771.

Porasto on Suomen johtava eläkekassojen ja eläkesäätiöiden palveluyhtiö

Porasto Oy
Arabiankatu 12, 6. krs, 00560 Helsinki
Puhelin: (09) 752 771

» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä