Aktuaaripalvelut

Aktuaaripalveluista saat luotettavasti ja sujuvasti kaikki tarvitsemasi raportit ja laskelmat.

Työnantajan tarjoama eläketurva on arvokas etu, josta aiheutuva eläkevastuu tulee raportoida silloin, kun eläkkeitä ei ole vakuutettu vakuutusyhtiössä.

Olemme erikoistuneet juuri eläkkeitä koskeviin laskentoihin, joita teemme yli 50 vuoden vankalla kokemuksella.

pexels-pixabay-414630

Aktuaaripalveluissa teemme jatkuvana palveluna:

Kaikkien suomalaisten lakisääteistä työeläketurvaa (TyEL ja YEL) tarjoavien eläkesäätiöiden ja eläkekassojen vastuu- ja vakavaraisuuslaskelmat sekä viranomaisraportoinnin
Useiden kymmenien lisäeläketurvaa tarjoavien eläkesäätiöiden ja eläkekassojen vastuulaskelmat sekä viranomaisraportoinnin
Lähes sadan työnantajan kassasta maksettavien lisäeläkkeiden tilinpäätösvastuun ja turvaamisvelvoitteen laskelmat
Useiden kymmenien pörssiyhtiöiden kansainvälisten raportointistandardien (IFRS ja USGAAP) mukaiset eläkevelvoitelaskelmat ryhmäeläkevakuutuksista ja muista työsuhteen jälkeisistä eduista.(katso IFRS ja US GAAP)

Lisäksi konsultoimme säännönmukaisesti työnantajia yksittäisissä eläkevelvoitteita koskevissa laskentatarpeissa.

Autamme työnantajaa myös varautumaan tulevaan arvioimalla eläkevastuun ja maksettavien eläkkeiden kehitystä pitkälle tulevaisuuteen erilaisissa skenaarioissa. Matkan varrelle osuvat muutostilanteet ovat meille tuttuja ja autamme löytämään niihin parhaat ratkaisut.

kuva14

Olipa kyse sitouttamisesta uudella eläkejärjestelyllä, yritysjärjestelystä, lakisääteisen eläketurvan muutoksista tai uusista raportointivaatimuksista, kaikki tämä on meille tuttua ja saat tilanteessa kuin tilanteessa tarvitsemasi räätälöidyt laskelmat. Ylläpidämme itse kehittämiämme ohjelmia, jotka on erityisesti suunniteltu asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti nopeaan ja joustavaan toimintaan.

Parhaan kiitoksen toiminnastamme saamme asiakkailta, jotka arvostavat tutkitusti asiantuntemustamme ja palveluitamme. Olemme saaneet vuodesta toiseen asiakkaillemme suunnatuissa kyselyissä palvelustamme kiitettävät arvosanat.

kahvijapulla